Strona główna

O szkole

Dla Rodzica

Dla Ucznia

Dla Nauczyciela

Nabór 2023/2024

RODO

BIP

Nauka zdalna

EPUAP

Szkoła Promująca Zdrowie

FB - Jubileusz

Laboratoria Przyszłości

Jubileusz 50-lecia

Aktywna tablica

Dostępna Szkoła

Jadłospis

Jadłospis

Skontaktuj się z nami

Publiczna Szkoła Podstawowa

z Oddziałami Integracyjnymi nr 7

im. Mikołaja Kopernika 

ul. Okulickiego 14
37-450 Stalowa Wola


+48 15 842 04 88

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


NIP: 8651427241
REGON: 000837465 
KRS: 0000145905

Nr konta bankowego do wpłat za obiady, duplikaty:

80 1020 4913 0000 9802 0117 6981

Nr konta Rada Rodziców:

53 9430 0006 0000 1469 2000 0001

 

Plan lekcji

E-dziennik

Logowanie Office

Logowanie do Chmury Microsoft Office (365):

http://portal.office.com

Mam problem z MS Teams (zobacz pomoc)

Zdjęcia

photo gallery

Otwórz menu

Rozpiska znajduje się poniżej

DZIEŃ TYGODNIA

DATA

ZESTAW OBIADOWY

PONIEDZIAŁEK

18.09.2023

Zupa angielska (woda, ziemniaki, śmietana 18 % (śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej),  konc. pomid. 30 % ,  marchew, soczewica, porcja rosołowa z kurczaka, pietruszka, seler, por, cebula, mąka pszenna typu 450, sól, lubczyk) – alergeny: seler, pszenica, mleko i jego przetwory

Ryż  z bitą śmietaną i jagodami ryż, (mleko 2% ,ryż, masło 82% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), śmietana 18% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), cukier, jagoda) - alergeny: mleko i jego przetwory

Herbata (woda, cytryna, herbata Lipton, cukier*)


WTOREK

 

19.09.2023

Zupa delikatesowa (woda, kasza manna, marchew, kap. biała, porcja rosołowa z kurczaka, pietruszka, seler, por, cebula, sól, lubczyk) – alergeny - seler

Kotlet schabowy ( schab b/k, bułka tarta,( mąka pszenna, sól ,drożdże) jaja, mąka pszenna typ 500, olej kujawski, sól, czarnuszka, lubczyk, pieprz) - – alergeny – jaja, pszenica

Ziemniaki (masło 82% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), sól) - alergeny: mleko i jego przetwory

Pomidor ze śmietaną (pomidor świeży, śmietana 18% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), szczypior) - alergeny: mleko i jego przetwory

Kompot ( woda, śliwka, wiśnia, truskawka, porzeczka czarna, borówka amerykańska, cukier*)

ŚRODA

20.09.2023

Zupa pieczarkowa z makaronem (woda, makaron (mąka pszenna semolina, może zawierać jaja ), (masło 82% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), śmietana 18% (śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej) ,pieczarka, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, sól, lubczyk) – alergeny – seler, mleko i jego przetwory, jaja, pszenica

Filet zapiekany z serem(filety rybne 44%, mąka pszenna, sos( woda, ser 1,7%, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, oleje roślinne (palmowy, słonecznikowy), pietruszka, sól, aromat (zawiera seler), , cukier, białka mleka, skrobia ziemniaczana, masło, serwatka, sól, drożdże, glukoza, przyprawy alergeny:  jaja, pszenica, ryba, gorczyca, mleko i jego przetwory

Ziemniaki (masło 82% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), sól) - alergeny: mleko i jego przetwory

Sur. z kap. kiszonej ( kap. kiszona,( kap. kiszona, woda, marchew, sorbinian potasu),  jabłko, marchew, rodzynki, olej kujawski, sól)

Herbata (woda, cytryna, herbata Lipton, cukier*)

CZWARTEK




21.09.2023

Zupa ziołowa (woda, , ziemniaki, marchew, porcja rosołowa z kurczaka, pietruszka, seler, por, cebula, sól, lubczyk, oregano) – alergeny: seler

Pieczeń z karczku ( karczek b/k., mąka pszenna typ 500,  olej kujawski, sól, lubczyk, papryka słodka, pieprz, pieprz kolorowy, czarnuszka, papryka ostra, lubczyk, cebula,) - alergeny: pszenica

Kasza gryczana (kasza gryczana, olej kujawski, sól)

Ogórek świeży(ogórek świeży, koperek) 

Kompot ( woda, śliwka, wiśnia, truskawka, porzeczka czarna, borówka amerykańska, cukier*)

PIĄTEK



22.09.2023

Barszcz Ukraiński (woda, buraki, czerwone, ziemniaki, marchew, fasola jaś średni, kap. biała  pietruszka, seler, śmietana 18% śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej),  porcja rosołowa z kurczaka, sól, konc. buraczany, mąka pszenna typ 500, czosnek, pieprz) - alergeny: seler, pszenica, mleko i jego przetwory

Jajko sadzone ( jajko, olej kujawski, sól, pieprz) - alergeny:  jaja

Ziemniaki (masło 82% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), sól) - alergeny: mleko i jego przetwory

Sałata zielona(sałata zielona, śmietana 18% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), rzodkiewka, szczypior) - alergeny: mleko i jego przetwory

Kompot ( woda, śliwka, wiśnia, truskawka, porzeczka czarna, borówka amerykańska, cukier*)

* w napojach nie więcej niż 10g cukru w 250 ml

Co nowego w szkole?