Strona główna

O szkole

Dla Rodzica

Dla Ucznia

Dla Nauczyciela

Nabór 2020/2021

RODO

.

Nauka zdalna

EPUAP

Komunikaty

Skontaktuj się z nami

Publiczna Szkoła Podstawowa

z Oddziałami Integracyjnymi nr 7

im. Mikołaja Kopernika 

ul. Okulickiego 14
37-450 Stalowa Wola


+48 15 842 04 88

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


NIP: 8651427241
REGON: 000837465 
KRS: 0000145905

Nr konta

80 1020 4913 0000 9802 0117 6981
 

Plan lekcji

E-dziennik

Logowanie Office

Logowanie do Chmury Microsoft Office (365):

http://portal.office.com

Mam problem z MS Teams (zobacz pomoc)

Zdjęcia

photo gallery

Otwórz menu

Obiady w świetlicy szkolnej są wydawane według ustalonego harmonogramu, który wychowawacy przekazują swoim uczniom.

JADŁOSPIS poniżej:

DZIEŃ TYGODNIA

DATA

ZESTAW OBIADOWY

PONIEDZIAŁEK

02.11.2020

Zupa ziołowa (woda, , ziemniaki, marchew, porcja rosołowa, pietruszka, seler, por, cebula, sól, lubczyk, oregano) – alergeny: seler

Ryż (mleko 2% ,ryż, masło 82% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), cukier, sól jodowana) - alergeny: mleko i jego przetwory

Bita śmietana z truskawkami śmietana 18% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), truskawka, cukier)– alergeny: mleko i jego przetwory 

Herbata (woda, cytryna, herbata Lipton, cukier)

WTOREK

 

03.11.2020

Zupa ogórkowa ( woda, ziemniaki, ogórek kiszony, śmietana 18% (śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), marchew, porcja rosołowa, pietruszka, seler , mąka pszenna typ 500, por, cebula, sól) - alergeny: seler, pszenica, mleko i jego przetwory

Kotlet swojski mortadela (mięso wp. 35%, woda, mięso woł 26%, mięso oddzielone mechanicznie z kurczaka 2,1%, skrobia, białko sojowe, sól, tłuszcz wp., przyprawy, wzmacniacze smaku) , olej kujawski) 

Ziemniaki (masło 82% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), sól) - alergeny: mleko  i jego przetwory

Sur. z selera i jabłka i żurawiny( seler, jabłko, , śmietana 18%( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej))żurawina suszona- - alergeny: mleko i jego przetwory, seler

Kompot ( woda, śliwka, wiśnia, truskawka, porzeczka czarna, cukier)

ŚRODA

04.11.2020

Fasolka po bretońsku ( woda, fasola jaś średni, kiełbasa podwawelska (mięso wp. 78,5%, woda, sól ,białko sojowe, białko wp. błonnik roślinny, regulator kwasowości), boczek wp (boczek wp. 82%, woda, sól, stabilizator trifosforowy, octany: mleczan sodu, substancja zagęszczająca koragen, białko wp., przeciwutleniacz: ascorbinian sodu, wzmacniacz smaku: glutamin monosodowy, aromat), koncentrat pomidorowy 30%, mąka pszenna typ 500, marchew, pietruszka, seler, sól, por, cebula) - alergeny: seler, pszenica, soja, Chleb wiejski ( mąka pszenna, mąka żytnia, woda, drożdże ,sól) - alergeny: seler, pszenica, żyto

Gruszka Herbata (woda, cytryna, herbata Lipton, cukier)

CZWARTEK

05.11.2020

Zupa paprykowa (woda, ziemniaki, papryka kolorowa paski, śmietana 18% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), marchew, , porcja rosołowa , pietruszka, seler ,por, cebula, mąka pszenna typ 500 ,sól, lubczyk, oregano) – alergeny: seler, pszenica, mleko i jego przetwory

Makaron z sosem drobiowo-szpinakowym ((makaron (mąka pszenna semolina, może zawierać jaja), filet drobiowy, szpinak mrożony, śmietana 18 % ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), mąka pszenna typu 500, czosnek, sól) – alergeny: pszenica, mleko i jego przetwory

Pomidor świeży(pomidor świeży, koperek) 

Kompot ( woda, śliwka, wiśnia, truskawka, porzeczka czarna, cukier)

PIĄTEK




06.11.2020




Zupa neapolitańska (woda, ziemniaki, śmietana 18% (śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), marchew, makaron ( mąka pszenna semolina ), ser edamski ( chlorek wapnia, kultury bakterii, mleko sól), porcja rosołowa, pietruszka, seler, mąka pszenna typ 500, por, sól, lubczyk) – alergeny: seler, pszenica, jaja, mleko i jego przetwory

Ryba kostka( filet z mintaja 55%, mąka (pszenna, ryżowa, z gorczycy), woda, olej rzepakowy, skrobie (kukurydziana, ziemniaczana),sól, drożdże, substancje spulchniające E450, E500, przyprawy, białko jaja kurzego) - alergeny:  jaja, pszenica, ryba, gorczyca

Ziemniaki (masło 82% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), sól) - alergeny: mleko  i jego przetwory

Sur. z kap. kiszonej ( kap. kiszona,( kap. kiszona, woda, marchew, sorbinian potasu),  jabłko, marchew, rodzynki, olej kujawski, sól)

Kompot ( woda, śliwka, wiśnia, truskawka, porzeczka czarna, cukier)

Co nowego w szkole?