Strona główna

O szkole

Dla Rodzica

Dla Ucznia

Dla Nauczyciela

Nabór 2024/2025

RODO

BIP

Nauka zdalna

EPUAP

FB - PSP7

Dostępna Szkoła

Jadłospis

FB - Biblioteka Szkolna

Klub Szkół

Aktywna tablica

Laboratoria Przyszłości

Szkoła Promująca Zdrowie

Strona główna

Skontaktuj się z nami

Publiczna Szkoła Podstawowa

z Oddziałami Integracyjnymi nr 7

im. Mikołaja Kopernika 

ul. Okulickiego 14
37-450 Stalowa Wola


+48 15 842 04 88

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


NIP: 8651427241
REGON: 000837465 
KRS: 0000145905

Nr konta bankowego do wpłat za obiady, duplikaty:

80 1020 4913 0000 9802 0117 6981

Nr konta Rada Rodziców:

53 9430 0006 0000 1469 2000 0001

 

Plan lekcji

E-dziennik

Logowanie Office

Logowanie do Chmury Microsoft Office (365):

http://portal.office.com

Mam problem z MS Teams (zobacz pomoc)

Zdjęcia

photo gallery

Otwórz menu

Obiady w świetlicy szkolnej są wydawane według ustalonego harmonogramu, który wychowawacy przekazują swoim uczniom.

JADŁOSPIS poniżej:

Sporządził:

Marzena Bednarz – starszy intendent Publicznej Szkoły Podstawowej nr 12 w Stalowej Woli

DZIEŃ TYGODNIA

DATA

ZESTAW OBIADOWY

PONIEDZIAŁEK

04.09.2023

 

WTOREK

05.09.2023

Zupa koperkowa (woda, , ziemniaki, śmietana 18% (śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), marchew, koperek, porcja rosołowa z kurczaka, pietruszka, mąka pszenna typ 450, seler ,por, cebula, sól, lubczyk, oregano) – alergeny: seler, pszenica, mleko i jego przetwory

Spaghetti (mąka pszenna semolina, może zawierać jaja), masło 82%( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), karczek b/k, konc. pomidorowy 30%, mąka poznańska typ 450, marchew, peperonata (papryka żółta (35%), papryka czerwona (35%), cebula (16%), koncentrat pomidorowy (6,6%), cukier, olej słonecznikowy, sól, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), pomidor suszony, pietruszka, seler, cebula, olej kujawski, sól, papryka mielona)) – alergeny: jaja, mleko i jego przetwory, pszenica, seler

Kompot ( woda, śliwka, wiśnia, truskawka, porzeczka czarna, borówka amerykańska, cukier*)

ŚRODA

06.09.2023

Zupa szefa kuchni (woda, makaron (mąka pszenna Semolina, może zawierać jaja) , ziemniaki, śmietana 18%( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), marchew, , porcja rosołowa z kurczaka, pietruszka, mąka pszenna typ 450, seler, por, cebula, sól, lubczyk) – alergeny: seler, pszenica, jaja, mleko i jego przetwory

Jajko sadzone ( jajko, olej kujawski, sól, pieprz) - alergeny: jaja

Ziemniaki (masło 82% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), sól) - alergeny: mleko i jego przetwory

Sałata zielona(sałata zielona, śmietana 18% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), rzodkiewka, szczypior) - alergeny: mleko i jego przetwory

Herbata (woda, cytryna, herbata Lipton, cukier*)

CZWARTEK

07.09.2023

Zupa ogórkowa ( woda, ziemniaki, ogórek kiszony(ogórki, woda, sól czosnek, chrzan, koper, liść laurowy), śmietana 18% (śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), marchew, porcja rosołowa z kurczaka, pietruszka, seler , mąka pszenna typ 500, por, cebula, sól) - alergeny: seler, pszenica, mleko i jego przetwory

Kęski drobiowe w białym sosie ( filet drob., olej kujawski, śmietana 18% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), maka pszenna typ 450, sól, czarnuszka, lubczyk, pieprz, czosnek, papryka czerwona) – alergeny – pszenica, mleko i jego przetwory

Kasza kuskus (kasza kuskus, olej kujawski, sól) alergeny: zboża zawierające gluten, soja, mleko

Warzywa z pieca ( woda, marchew, kalafior, brokuł, masło 82% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej) – alergeny –pszenica, mleko i jego przetwory

Kompot ( woda, śliwka, wiśnia, truskawka, porzeczka czarna, borówka amerykańska, cukier*)

PIĄTEK

08.09.2023

Zupa jarzynowa (woda, ziemniaki, kalafior, brokuła, fasolka szparagowa, groszek zielony, śmietana 18% (śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), marchew, porcja rosołowa z kurczaka, pietruszka, seler por, cebula, mąka pszenna typ 450 sól, lubczyk, oregano) – alergeny: seler, pszenica, mleko i jego przetwory

Ryż z bitą śmietaną i truskawkami ryż, (mleko 2% ,ryż, masło 82% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), śmietana 18% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), cukier, truskawka - alergeny: mleko i jego przetwory

Herbata (woda, cytryna, herbata Lipton, cukier*)

* w napojach nie więcej niż 10g cukru w 250 ml

Ostatnie wydarzenia