Strona główna

O szkole

Dla Rodzica

Dla Ucznia

Dla Nauczyciela

Nabór 2020/2021

RODO

.

Nauka zdalna

EPUAP

Strona główna

Skontaktuj się z nami

Publiczna Szkoła Podstawowa

z Oddziałami Integracyjnymi nr 7

im. Mikołaja Kopernika 

ul. Okulickiego 14
37-450 Stalowa Wola


+48 15 842 04 88

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


NIP: 8651427241
REGON: 000837465 
KRS: 0000145905

Nr konta

80 1020 4913 0000 9802 0117 6981
 

Plan lekcji

E-dziennik

Logowanie Office

Logowanie do Chmury Microsoft Office (365):

http://portal.office.com

Mam problem z MS Teams (zobacz pomoc)

Zdjęcia

photo gallery

Otwórz menu

Obiady w świetlicy szkolnej są wydawane według ustalonego harmonogramu, który wychowawacy przekazują swoim uczniom.

JADŁOSPIS poniżej:

DZIEŃ TYGODNIA

DATA

ZESTAW OBIADOWY

PONIEDZIAŁEK

26.10.2020

Zupa angielska (woda, ziemniaki, śmietana 18 % (śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej),  konc. pomid. 30 % ,  marchew, soczewica, porcja rosołowa, pietruszka, seler, por, cebula, mąka pszenna typu 500, sól, lubczyk) – alergeny: seler, pszenica, mleko i jego przetwory

Makaron z serem((makaron świderki (mąka pszenna semolina, może zawierać jaja),  twaróg (twaróg krajanka(mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej, cukier) , masło 82%( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), olej kujawski, sól jodowana) – alergeny: jaja, mleko i jego przetwory, pszenica

Kompot ( woda, śliwka, wiśnia, truskawka, porzeczka czarna, cukier)

WTOREK

 

27.10.2020

Zupa delikatesowa (woda, kasza manna, marchew, kap. biała, porcja rosołowa, pietruszka, seler, por, cebula, sól, lubczyk) – alergeny - seler

Kotlet schabowy ( schab b/k, bułka tarta,( mąka pszenna, sól ,drożdże) jaja, mąka pszenna typ 500, olej kujawski, sól, czarnuszka, lubczyk, pieprz) - – alergeny – jaja, pszenica, Ziemniaki (masło 82% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), sól) - alergeny: mleko  i jego przetwory

Sur zielona (por, jabłko, ogórek kisz., por,  śmietana 18% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), sól,) - alergeny:  mleko i jego przetwory, Herbata (woda, cytryna, herbata Lipton, cukier)

ŚRODA

28.10.2020

Zupa pieczarkowa z makaronem (woda, makaron (mąka pszenna semolina, może zawierać jaja ), , porcja rosołowa., śmietana 18% śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej) ,pieczarka, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, sól, lubczyk) – alergeny – seler, mleko i jego przetwory, jaja, pszenica

Jajko w sosie chrzanowym ( jajko, chrzan, śmietana 18%,  masło 82%, mąka pszenna typu 500,  sól, pieprz) - alergeny:  pszenica, mleko i jego przetwory, jaja, Ziemniaki (masło 82% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), sól) - alergeny: mleko  i jego przetwory 

Marchewka z jabłkiem ( marchew, jabłko, śmietana 18% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej)) - alergeny:  mleko i jego przetwory, Herbata (woda, cytryna, herbata Lipton, cukier)

CZWARTEK

29.10.2020

Zupa jarzynowa (woda, ziemniaki, kalafior, brokuła, fasolka szparagowa, groszek zielony, śmietana 18% (śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej),  marchew, porcja rosołowa, pietruszka, seler ,por, cebula, mąka pszenna typ 500 sól, lubczyk, oregano) – alergeny: seler, pszenica, mleko i jego przetwory

Klopsy drobiowe (filet z kurczaka, bułka wrocławska, olej kujawski, jaja, sól, lubczyk, pieprz, pieprz kolorowy, czosnek - alergeny: pszenica, jaja, Sos pomidorowy woda,  śmietana 18%, konc. pomidorowy 30%, mąka poznańska 500, przyprawy ziołowe - alergeny: mleko i jego przetwory,  pszenica

Kasza gryczana (kasza gryczana, olej kujawski, sól), Ogórek świeży(ogórek świeży, koperek) 

Kompot ( woda, śliwka, wiśnia, truskawka, porzeczka czarna, cukier)

PIĄTEK




30.10.2020




Zupa kapitana Nemo (woda, filet z miruny, ziemniaki, masło 82%( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej),  marchew, pietruszka, seler, śmietana 18% (śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), sól, mąka typ 500, pieprz) - alergeny: ryba, seler, pszenica, mleko i jego przetwory

Bigos  ( kap. kiszona, karczek b/k, szynka wp. b/ k/ , chleb mieszany, kiełbasa podwawelska (mięso wp. 78,5%, woda, sól ,białko sojowe, białko wp. błonnik roślinny, regulator kwasowości), boczek wp (boczek wp. 82%, woda, sól, stabilizator trifosforowy, octany: mleczan sodu, substancja zagęszczająca koragen, białko wp., przeciwutleniacz: ascorbinian sodu, wzmacniacz smaku: glutamin monosodowy, aromat), olej rzepakowy, mąka pszenna typ 500 ,sól, pieprz, pierz ziołowy,) – alergeny – pszenica 

Ziemniaki (masło 82% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), sól) - alergeny: mleko  i jego przetwory

Kompot ( woda, śliwka, wiśnia, truskawka, porzeczka czarna, cukier)

 

Co nowego w szkole?